Close

adding value consulting

we inspire to make a

e-Learning, Open, in-house Training & Certification

Agile, Project Management, IT

Practical, Immediately Applicable & Inspiring

begär offert företagsanpassade utbildningar

Tack för ditt intresse för våra företagsanpassade utbildningar. Fyll i dina detaljer och specifikationer så att vi kan göra dig ett erbjudande som du inte kan vägra ….

 Vill du bli uppdaterad?

utbildningar

E-LEARNING

Klicka nedan för att bläddra igenom våra E-learning utbildningar.

Öppna utbildningar

Klicka nedan för att bläddra igenom våra öppna utbildningar.

 

Företagsanpassade

Klicka nedan för att bläddra igenom våra Inhouse training utbildningar.

Omdömen från våra kunder

Vanliga frågor

Du kan anmäla dig till en av våra kurser genom att fylla i bokningsformuläret under varje kurstillfälle som visas under Kurskalendern på hemsidan, eller genom att maila till info@addingvalue.se

Betalning sker via fakturering när du har kommit i kontakt med en AVC medarbetare i samband med kursbokning.

AVC anordnar båda standardiserade oppna kurser och skräddarsydda kurser hos kunden. Vi är experter på anpassade kursprogram för företag och organisationer. Vänligen kontakta oss för att gå vidare med en in-house utbildnings förfråga med en av våra konsulter. En in-house kurs är mer kostnadseffektiv om ni funderar på att träna en grupp anställda samtidigt som man fokuserar på de ämnen ni har mest behov av. För en gratis offert för våra in-house utbildningar, vänligen kontakta oss via mail på info@addingvalue.se eller ring oss på 08- 662 15 89.

Vi satsar alltid på kundnöjdhet så kontakta oss gärna för att få ett bra erbjudanden vid gruppbokningar för våra öppna kurser.

Vi erbjuder utbildningar i:
Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, Dusseldorf, Warsaw och Amsterdam.
På följande språk: Svenska, Engelska, Norska, Danska, Tyska, Polska, Holländska och Italienska.

Vi brukar begränsa antal deltagare till 8 personer då vi tror på att ju färre man är desto högre kvalitet på utbildningen. Vi vill att kursledaren kan fokusera sig på var och en av deltagarna och uppmuntra till öppen dialog och interaktion under kursensgång.

Förutom utbildningar och konsult- tjänster erbjuder vi även rekryterings- tjänster åt våra kunder. Behöver ni rekrytera personal? Vi kan hjälpa er. Vi har en unik och beprövad rekryterings och executive search metod, men vi skräddarsyr våra tjänster för att passa era individuella behov.

AVC erbjuder rådgivning och mentorskap genom våra kunniga och erfarna konsulter vilka är alla certifierade i projektledningsmetoden PRINCE2®. Våra konsulter kan hjälpa dig att förbättra er egen eller er organisations förmåga att leda projekt och medarbetare. Vi fokuserar mest på ledarskap, projektledning, kommunikation och affärsutveckling. Kontakta oss om du vill veta mer.

Det är önskvärt men inte nödvändigt att deltagarna har viss erfarenhet av att arbeta med IT-tjänster. I god tid innan kursstart mottar deltagarna kursförberedande material som de förväntas att ha läst vid kursstarten.

Vilka personuppgifter sparar vi?

Om du anmäler dig till, eller gör en intresseanmälan till någon av våra kurser, kommer vi att behöva spara vissa personuppgifter, såsom:

• ditt namn, e-postadress, telefonnummer

• ditt företag samt dess organisationsnummer (ifall du inte anmält dig som privatperson)

• kontaktperson (för offert till företagskurspaket med flera deltagare)

• intressetaggning

Om du anmäler dig till någon av våra kurser, kommer vi, utöver ovan information, även behöva spara 

• ditt företags organisationsnummer (ifall du inte anmält dig som privatperson)

• kontaktperson (för offert till och köp av företagskurspaket med flera deltagare)

• faktureringsdetaljer

• köpta kurspaket

Under kursens genomförande kommer vi att behöva administrera bokningar av digitala övningsuppgifter samt ev certifieringar. Ifall lunch ingår bokar vi även det. Vi kan komma att spara bilder, ljudupptagningar och videor från kurstillfällena, såvida man inte meddelat att man nekar samtycke till det.

Väljer du att ladda ner material, såsom t ex ett white paper, från vår webbplats, kommer vi att spara den information du delar via våra kontaktformulär där. 

Varför samlar vi in våra kunders personuppgifter?

Vi sparar personuppgifter främst för att kunna kommunicera med dig som kund och hålla en god kundservice, för att kunna hantera dina köp av kurspaket samt för att kunna uppfylla laga krav, såsom bokföring. 

I marknadsföringssyfte vill vi även kunna informera om våra övriga produkter, tjänster och events via exempelvis sms, e-post, nyhetsbrev, sociala medier, telefon eller brev. Du kan närsomhelst välja att sluta prenumerera på våra nyhetsbrev eller annan typ av marknadsföring.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vår rutin är att radera allt så fort det inte längre är relevant för ändamålet, även om du inte begärt det, såvida inte lag och myndigheter kräver att vi lagrar det en specifik tid. Eftersom vi gärna vill behålla dig i vår kontaktdatabas, raderar vi inte samtliga av dina kontaktuppgifter förrän du själv ber att få avstå från våra nyhetsbrev mm. Dock raderar, alternativt anonymiserar, vi alla utvärderingar efter avslutad kurs. Vissa personuppgifter kräver lagen att man sparar i en viss tid, t ex bokföringslagen.

Du kan närsomhelst begära att få ett utdrag av samtliga dina personuppgifter och du kan närsomhelst begära att få dem raderade. Kontakta i sådana fall vårt dataskyddsombud, som nås via info@addingvalue.se